RAVLIĆ PREMIUM proizvodi

Tradicionalni trajni slavonski proizvodi-domaći kulen, ravni kulen i domaća slavonska kobasica predstavljaju najbolje okuse Slavonije. Naši RAVLIĆ tradicionalni proizvodi proizvode se od najkvalitetnijih, biranih komada mesa uz dodatak začina i domaće mljevene paprike. Pikantni su i ukusni, a proizvodimo ih na tradicionalan način prema receptima koji su stari stotinjak godina. S ponosom Vam predstavljamo RAVLIĆ PREMIUM pakiranja proizvoda koji svojim bogatstvom okusa očaravaju nepca svih istinskih gurmana.

Osim proizvoda vrhunske kvalitete i najboljih okusa Slavonije, RAVLIĆ PREMIUM proizvode posebnima čini i ambalaža koja će Vas ostaviti bez daha. Crne mat kutije sa zlatnim tiskom proizvedene su u Hrvatskoj, po najvišim standardima od visokokvalitetnih materijala. RAVLIĆ PREMIUM proizvodi idealan su odabir za poklon Vašim poslovnim partnerima i dragim osobama.

RAVLIĆ PREMIUM proizvodi:

  • RAVLIĆ PREMIUM Domaći kulen,
  • RAVLIĆ PREMIUM Ravni kulen i
  • RAVLIĆ PREMIUM Domaća slavonska kobasica.
meso-rostilj

Meso za roštilj

Želimo podijeliti s Vama tajnu dobrog roštilja: RAVLIĆ meso je uvijek svježe i ukusno, začinjeno baš onako kako treba. Ćevapčići, pljeskavice i roštilj kobasice su pripremljene, pakirane …

hrenovke

Hrenovke

Hrenovka RAVLIĆ se priprema od visokokvalitetnog mesa i puni u prirodni ovitak. Izvanrednog je blagog okusa, a prirodni ovitak osigurava da hrenovka fino pukne nakon kuhanja ili pečenja.

polutrajne-kobasice

Polutrajne
kobasice

Mesna industrija RAVLIĆ proizvodi brojne polutrajne kobasice. Sve su proizvedne od kvalitetnog svježeg mesa RAVLIĆ uz dodatak začina.