RAVLIĆ Loyalty kartica

Dragi naši kupci,

Vaša mesnica RAVLIĆ  odlučila je nagraditi vjernost svojih dragih kupaca i upravo zbog toga s ponosom Vam predstavljamo RAVLIĆ Loyalty karticu.

Ispunite pristupnicu u Vašoj najdražoj mesnici RAVLIĆ i preuzmite svoju RAVLIĆ Loyalty karticu jer za Vas smo pripremili brojne pogodnosti, popuste i iznenađenja!

Koristite RAVLIĆ Loyalty karticu prilikom svake kupnje u mesnici RAVLIĆ jer ćete za potrošenih 25 kn dobiti 1 bod, a za prikupljenih 10 bodova ostvarujete umanjenje iznosa računa za čak 10 kn – kupujući u mesnici RAVLIĆ štedite kune!

Sve detalje o RAVLIĆ Loyalty kartici  možete pronaći u Općim uvjetima korištenja RAVLIĆ Loyalty kartice koje Vam donosimo u nastavku.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na besplatni info telefon 0800 1960, pisanim putem na adresu Čvrsnička 4, Osijeku ili putem e-maila na loyalty@ravlic.com.

Vaša mesnica RAVLIĆ!

 

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA RAVLIĆ LOYALTY KARTICE

 1. Mesna industrija Ravlić d.o.o. iz Osijeka, Čvrsnička 4, OIB 38495941444, izdavatelj je RAVLIĆ Loyalty kartice (u daljnjem tekstu: kartice), koja ostaje u njenom trajnom vlasništvu. Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave i obrazloženja izmjeni Opće uvjete korištenja RAVLIĆ Loyalty kartice ili u potpunosti ukine korištenje RAVLIĆ Loyalty kartice.
 2. Sve izmjene i dopune Općih uvjeta korištenja izdavatelj će objaviti na službenoj Internet stranici ravlic.com. Prvim korištenjem kartice nakon izmjene ovih Općih uvjeta, korisnik pristaje na izmijenjene Opće uvjete, odnosno nove Opće uvjete.
 3. Korisnikom RAVLIĆ Loyalty kartice može postati svaka fizička, punoljetna osoba koja ispuni  pristupnicu na prodajnom mjestu s vjerodostojnim podatcima.
 4. Potpisom pristupnice podnositelj zahtjeva postaje članom programa te time bezuvjetno prihvaća sve uvjete i pravila, te je suglasan da će primati promotivne i informativne materijale. Ukoliko podnositelj nije suglasan s Općim uvjetima , neće mu biti izdana RAVLIĆ Loyalty kartica.
 5. Izdavatelj kartice se obvezuje da će prikupljene podatke obrađivati isključivo u svrhu u koju su prikupljeni i u svoje marketinške svrhe te da iste neće na bilo koji način učiniti dostupnim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.
 6. Mesna industrija RAVLIĆ d.o.o. zadržava pravo dodjele, ali i pravo uskrate ukoliko se ustanovi da korisnik kartice ne poštuje pravila u pogledu korištenja kartice.
 7. Kartica se izdaje besplatno na neodređeno vrijeme i vrijedi do opoziva.
 8. Korisnik ima pravo pisanim putem otkazati korištenje kartice. Otkaz vrijedi od trenutka kada izdavatelj primi obavijest o otkazu i vraćenu karticu.
 9. Kartica nije prenosiva na drugu osobu i može se koristiti u svim mesnicama Ravlić prilikom kupnje proizvoda.
 10. Karticu može koristiti isključivo njezin vlasnik i nije ju moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.
 11. Nakon aktivacije kartice, moguće je podnijeti zahtjev za zajedničko, obiteljsko skupljanje bodova. Zahtjev za aktivaciju obiteljskih kartica možete podnijeti pozivom na besplatni broj 0800 1960 ili putem e-maila na loyalty@ravlic.com. Članovi obiteljskih kartica zajednički prikupljaju bodove, te svaki član ima mogućnost iskoristiti zajednički prikupljene bodove.
 12. Kartica služi za prikupljanje bodova te se aktivira prvom kupnjom u mesnici Ravlić.
 13. Izdavatelj ne odgovara za štetu koja može nastati ako korisnik kartice izgubi karticu ili je ustupi na korištenje trećim osobama.
 14. U slučaju gubitka ili krađe kartice korisnik je obvezan prijaviti nestanak kartice u sjedište Mesne industrije RAVLIĆ d.o.o.. Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi.
 15. Sve informacije vezane uz RAVLIĆ Loyalty program nalaze se na službenoj Internet stranici ravlic.com.

SUSTAV NAGRAĐIVANJA

 1. Korisnik RAVLIĆ Loyalty programa ostvaruje bodove po modelu: 25 potrošenih kuna u mesnici Ravlić = 1 bod.
 2. Da bi prilikom kupnje ostvario pravo na nagradne bodove, korisnik kartice je dužan istu predočiti na blagajni (kartica može biti u fizičkom obliku ili u virtualnom obliku na Ravlić mobilnoj aplikaciji).
 3. Ovaj model se primjenjuje na sve vrste plaćanja u mesnici Ravlić.
 4. Za prikupljenih 10 bodova korisnik ostvaruje popust na slijedećem računu u iznosu 10,00 kn. Nakon što je korisnik iskoristio 10 bodova potrebno je skupiti novih 10 bodova kako bi se ostvarilo slijedeće umanjenje računa. Dakle, umanjenje računa korisnik može zatražiti nakon što skupi 10, 20, 30, 40, 50,… bodova.
 5. Prilikom prve kupnje korisniku će biti dodijeljeno 5 bodova dobrodošlice.
 6. Da bi iskoristio početnih 5 bodova dobrodošlice korisnik mora skupiti još barem 5 bodova jer se tek nakon 10 prikupljenih bodova može iskoristiti umanjenje računa.
 7. Skupljeni bodovi mogu se iskoristiti prilikom kupovine u mesnicama Ravlić uz predočenje RAVLIĆ Loyalty kartice (fizičke ili virtualne kartice na mobilnoj aplikaciji).
 8. U slučaju smetnje Internet usluge u mesnici moguće je sakupiti nove bodove ali nije moguće iskoristiti skupljene bodove.
 9. Iznosi koji ne dosežu pravo ostvarivanja dodatnog boda ne mogu se prenijeti na drugi račun, tj. drugu kupnju. Npr. ukoliko račun iznosi 29 kn, korisnik će prikupiti 1 bod (a potrošenih 25 kn), a preostale 4 kn ne mogu se prenijeti za prikupljanje bodova po drugom računu/drugoj kupnji.
 10. Bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
 11. Vremenskog ograničenja na korištenje prikupljenih bodova nema.
 12. Član za rođendan ostvaruje pogodnost dodatnih 5 rođendanskih bodova.
 13. Prilikom svake kupnje kupcu je na računu predočen broj bodova ostvaren tom kupovinom i ukupan iznos do tada skupljenih bodova. Navedeni prikaz informativan je, a Mesna industrija Ravlić d.o.o. ne odgovara za moguće eventualne pogreške u prikazu stanja bodova.
 14. Stanje bodova moguće je vidjeti i na službenoj Internet stranici www.ravlic.com nakon prijave u aplikaciju za korisnike RAVLIĆ Loyalty kartice. Prijava se vrši putem e-maila i lozinke.
 15. Svi prigovori na stanje bodova upućuju se Mesnoj industriji RAVLIĆ d.o.o. putem e-maila na loyalty@ravlic.com ili na adresu Čvrsnička 4, 31000 Osijek. Odgovor na prigovor biti će upućen podnositelju prigovora unutar zakonskog roka od 15 dana.

za facebook

 

13.02.2018.